Video izleme platformu YouTube'un reklamsız seçeneği YouTube Premium arttı.

Video izleme platformu YouTube'un reklamsız seçeneği YouTube Premium arttı. YouTube Premium'un artmasıyla birlikte bireysel aylık abonelik artık 57,99 TL oldu. Aile planını tercih etmek isteyenler aylık 115,99 lira ödeyecek. Bireysel yıllık abonelik de 299,99 TL'den 579,99 TL'ye çıktı. Türkiye'de YouTube Premium'a son artış Ekim 2022'de gerçekleşti. Bu tarihten itibaren YouTube Premium'da bireysel paket 29,99 TL, aile paketi ise 55,99 TL olarak fiyatlandırıldı.

YouTube Premium, reklamsız video izleme deneyimi sunmanın ötesinde, kullanıcılarına YouTube Music uygulamasına da erişim olanağı sağlıyor. YouTube Premium, canınızı sıkan reklamlara son verirken aynı zamanda YouTube Music ile milyonlarca şarkıya, oynatma listesine ve müzik videosuna sınırsız erişim imkanı sunuyor.

Premium üyeler internet bağlantısına ihtiyaç duymadan müzik dinlemenize imkan tanırken aynı zamanda özel indirimlerden ve çevrimdışı dinleme fırsatlarından da yararlanıyor. Müziğin ritmiyle hayatınıza renk katarken, sevdiğiniz içeriklerin keyfini kesintisiz ve kaliteli bir şekilde çıkarın. YouTube Premium eğlenceyi yeni bir boyuta taşıyor.

Bir Yorum Bırakın

Daha yeni Daha eski
Rekabetin ötesinde başarıyı birlikte inşa edelim.
Rekabetin ötesinde başarıyı birlikte inşa edelim.